Azure, Font
×

Møt Niels-Henrik, sommerstudent på Celsios kundesenter

200 000 Oslofolk nyter godt av Oslos sirkulære energisystem hver dag.

Navn: Niels-Henrik Guthe

Alder: 23 år

Studerer: Har en bachelorgrad i økonomi og ledelse, og gjennomfører master i forretningsanalyse på Norges Handelshøyskole i Bergen

Sommerstudentstilling: Celsios kundesenter i 2022

Fortell litt om deg selv!

Jeg heter Niels-Henrik, er 23 år og kommer fra Asker. Jeg har bakgrunn fra Norges Handelshøyskole i Bergen med en bachelor i økonomi og administrasjon, og skal nå fortsette med en master innen Business Analytics. Fra tidligere har jeg erfaring innen salg og kundeservice, som var en av grunnene til at jeg fikk sommerstudentjobb på Celsios kundesenter.

Hvorfor søkte du sommerjobb i Celsio?

Jeg søkte sommerjobb i Celsio fordi jeg ønsket å bruke det jeg har lært fra utdanningen min. I tillegg ønsket jeg å aktivt bidra til en bærekraftig framtid. Celsio er et fremtidsrettet selskap, fullt av spennende prosjekter, og virket derfor som den perfekte muligheten til å virkeliggjøre ønskene mine, og få innblikk i en utrolig spennende sektor.

Hva har du gjort i Celsio i løpet av sommeren?

Min arbeidshverdag på kundeservice har bestått av en rekke oppgaver og prosjekter. Det inkluderer innhenting av informasjon og behov, for å utarbeide forslag til forbedringer av Celsio sin kundeportal, utbedring av fakturautforming, nettside og kommunikasjon med leverandører.

Hvordan har det vært å være sommerstudent i Celsio?

Celsio har vært et utrolig spennende selskap å sette seg inn i. Ettersom alle ansatte med glede svarer på alle mulige spørsmål man kan ha, har jeg lært utrolig mye. Arbeidshverdagen i Celsio er preget av mye fleksibilitet, tillit, ansvar og kontroll over eget arbeid. Dette kombinert med fine kontorlokaler, fantastisk lunsj og godt utstyrt treningsrom, har gjort jobben i Celsio helt fantastisk!

Hva er dine tips til andre som søker sommerjobb i Celsio?

Jeg anbefaler deg å vise genuin interesse og engasjement i søknadsprosessen. Det ligger mye god informasjon ute på nettsiden som kan være lurt å lese seg opp på. I jobben som sommerstudent er det kun din egen innsats som begrenser deg. Jeg anbefaler deg derfor å være nysgjerrig, ta initiativ og stille så mange spørsmål som mulig.

Kunne du tenke deg å jobbe i Celsio i sommer? Ta en titt på årets sommerstudentstillinger her.

© Hafslund Oslo Celsio 2022. ORGanisasjonsnummer 977296919.